Diego Godin: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(éjaan, replaced: melu → mèlu (4))
cTidak ada ringkasan suntingan
 
{{reflist}}
{{Stub}}
 
[[Kategori:Pamain Bèker Donya FIFA 2010]]
[[Kategori:Pamain Bèker Donya FIFA 2014]]
[[Kategori:Pamain bal-balan èkspatriat ing Spanyol]]
 
 
{{Stub}}
11.325

besutan