Sop: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: tembung, replaced: Biyasané → Lumrahé
(→‎top: éjaan, replaced: jangonon → janganan (3), bèn → karebèn, Jangonon → Janganan)
(→‎top: tembung, replaced: Biyasané → Lumrahé)
 
'''Sop''' ya iku [[jangan]] kang ana duduhé. Sop digawé saka janganan ya iku [[kul]], [[sawi]], [[kembang kul]], onclang, [[kenthang]], [[kacang kapri]], [[tomat]], lan [[slèdri]]. Bumbuné digawé saka [[bawang]], [[uyah]], [[mrica]], lan [[gula pasir]]. Diwènèhi duduh karebèn seger.
Uga ana sop kang digawé kenthel. Sop iku yèn ing [[Walanda]] diarani ''Cream Soup''. ''Cream soup'' kagawé saka glepung kanji, [[endhog]], janganan kang dicacah alus, lan [[daging]] kang dicacah alus. Janganan lan daging diwènèhi miturut seléra. BiyasanéLumrahé ''cream soup'' didhahar nganggo roti.
Sop lan ''cream soup'' énak didhahar nalika isih anget lan ing mangsa [[rendheng]].
 
352.737

besutan