Serat Kalatidha: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Tèks: tembung, replaced: beda → béda, Beda → Béda (2)
(→‎Makna: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2))
(→‎Tèks: tembung, replaced: beda → béda, Beda → Béda (2))
Mandar mangkin andadra<br>
Rubeda angrebedi<br>
BedaBéda-bedabéda ardaning wong saknagara
 
Katetangi tangisira<br>
Supayantuk pangaksamaning [[Hyang Suksma]]
 
BedaBéda lan kang wus santosa<br>
Kinarilah ing [[Hyang Widhi]]<br>
Satiba malanganeya<br>
352.737

besutan