Palermo: Béda antara owahan

27 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(éjaan, replaced: istana → pura (2), Pemandangan → Sesawangan)
{{Kagunaansanès|Palermo}}
[[Gambar:Palermo, Sicily.png|right|200px|Palermo ing Italia]]
'''Palermo''' (''Palermo'' sajeroning [[basa Italia]]) (''Palermu'' utawa ''Palemmu'' sajeroning [[basa Sisilia]]) (populasi 721.163), iku kutha utama lan minangka kalungguhané pamaréntahan laladan otonomi [[Sisilia]], [[Italia]] sisan kutha krajan [[Provinsi Palermo]].
63.029

besutan