Wyoming: Béda antara owahan

19 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: éjaan, replaced: Motto → Sesanti, paling gedhé → gedhé dhéwé)
{{kagunaansanès}}
{{Infobox U.S. state |
Name = Wyoming |
63.083

besutan