Piyul: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎Sajarah: éjaan)
[[Gambar:COLLECTIE TROPENMUSEUM Viool (nabootsing van een Europese viool) TMnr 1109-18a.jpg|thumb|250px|Gambar Piyul]]
 
'''Piyul''' yautawa '''biyolah''' iku piranti musik kelompok ''violin'' kang kasusun saka piyul cilik (''biola kecil''), piyul madya (''biola menengah''), piyul gedhé (''biola besar'') lan piyul ''bass'' (''biola bass'').<ref name="internet1">[http://erabaru.net/sejarah/56-sejarah/12116-asal-usul-perkembangan-biola erabaru.net](diundhuh tanggal 28 Mèi 2011)</ref> Piyul diunèkaké kanthi cara digèsèk.<ref name="internet1"/>
 
== Sajarah ==
63.816

besutan