The Rescuers: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: bioskop → biyoskup
(→‎Plot: éjaan, replaced: kepingin → péngin (2))
(→‎top: éjaan, replaced: bioskop → biyoskup)
| followed_by = ''[[The Rescuers Down Under]]'' (1990)
}}
'''''The Rescuers''''' iku sawijining [[filem animasi]] prodhuksi [[Walt Disney Productions]] lan dirilis ke bioskopbiyoskup déning [[Buena Vista Pictures]] tanggal [[22 Juni]] [[1977]]. Film iki ya iku dadi filem kaping 23 ing sérial [[Pratélan filem Disney|filem animasi klasik Walt Disney]]. Film iki digawé adhedhasar buku mawa judhul sing padha lan ditulis déning [[Margery Sharp]]. Caritané disutradarani [[Wolfgang Reitherman]], [[John Lounsbery]], lan [[Art Stevens]].
 
Plot filem iki munjer marang rong tikus sing jenengé Bernard lan Bianca, sing kudu nylamataké sawijining bocah yatim cilik mlarat sing jenengé Penny saka tangan para durjana sing ndarbèni omah gadhé sing jenengé Madame Medusa.
352.737

besutan