Aamir Khan: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: Saliyané iku → Kajaba iku, biyoskop → biyoskup
(→‎top: éjaan, replaced: lahir → lair)
(→‎top: éjaan, replaced: Saliyané iku → Kajaba iku, biyoskop → biyoskup)
 
 
Aamir Khan lair ing [[Mumbai]], [[India]], tanggal [[14 Maret]] [[1965]]. Dhèwèké mlebu ing donya filem diwiwiti saka dadi aktor wiwit cilik ing filem ''Yaadon Ki Baraat ([[1973]]) lan Madosh ([[1974]]).<ref name="Aamir Khan "/>
Saka iku dhèwèké wiwit ditawani main ing filem-filem biyoskopbiyoskup.<ref name="Aamir Khan "/>
 
Khan lair saka kulawarga muslim Pathan kang turun tumurun nggeluti babagan filem, bapaké, [[Tahir Hussain]] ya iku prodhuser filem.<ref name="Aamir Khan "/>
SaliyanéKajaba iku [[Nasir Hussain]] uga dadi prodhuser kang ngrangkep sutradara lan aktor.<ref name="Aamir Khan "/>
 
Wiwit dhèwèké main ing filem ''[[Ghajini]]'', jenengé banjur dadi misuwur. Dhèwèké uga olèh paraban ''King Khan'' ngalahaké [[Shahrukh Khan]] lan artis kang ana jeneng ''Khan'' liyané.<ref name="Aamir Khan 2">[http://selebriti.kapanlagi.com/bollywood/a/aamir_khan/berita Berita Aamir Khan] dipununduh tanggal 20 Juni 2011</ref>
352.737

besutan