Kacamatan: Béda antara owahan

54 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
busak cithakan
(busak pranala)
(busak cithakan)
{{Wewengkon administratif pamaréntahan Indonésia}}
 
'''Kacamatan''' iku wewengkon administratif pamaréntahan ing [[Indonésia]] sing dipimpin déning [[Camat]]. Wewengkon administratif kacamatan iku dadi perangan [[kabupatèn]] utawa [[kutha]]. Dadi bisa dianggep perangkat kabupatèn utawa kutha lan kanthi hirarki ana ing isore kabupatèn utawa kutha.
 
63.857

besutan