Setatsiyun Jakarta Kota: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Sepur: éjaan, replaced: Depok → Dhépok (2)
(→‎Gladri: éjaan, replaced: Galeri → Gladri)
(→‎Sepur: éjaan, replaced: Depok → Dhépok (2))
KRL sing brangkat lan bali ing Stasiun Jakarta Kota
* KRL Commuter Line Bekasi-Jakarta Kota (Lewat [[Stasiun Manggarai]] dan [[Stasiun Gambir]])
* KRL Commuter Line Bogor/DepokDhépok-Jakarta Kota (Lewat [[Stasiun Manggarai]] dan [[Stasiun Gambir]])
* KRL Ékonomi Bekasi-Jakarta Kota (Lewat [[Stasiun Manggarai]] dan [[Stasiun Gambir]])
* KRL Ékonomi Bogor/DepokDhépok-Jakarta Kota (Lewat [[Stasiun Manggarai]] dan [[Stasiun Gambir]])
 
== Gladri ==
352.737

besutan