Tepus, Gunungkidul: Béda antara owahan

790 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Wirjadisastra ngalih kaca Tepus, Gunung Kidul menyang Tepus, Gunungkidul kanthi nindhihi alihan)
Tidak ada ringkasan suntingan
{{Infobox settlement
{{Kacamatan
| jenengname = Tepus
| settlement_type = Kacamatan
| dati2 = Kabupatèn
| namasubdivision_type dati2 = Gunungkidul[[Nagara]]
| subdivision_name = [[Indonésia]]
| provinsi = Daerah Istimewa Yogyakarta
| subdivision_type1 = [[Provinsi]]
| jembar = 104,91 km2
| provinsisubdivision_name1 = [[Daerah Istimewa Yogyakarta]]
| padunung = 38.079 jiwa
| subdivision_type2 = [[Kabupatèn]]
| cacah dati4 = 5
| subdivision_name2 = [[Kabupatèn Gunungkidul|Gunungkidul]]
| coordinates = {{Coord|-8.1215055|110.6526491|display=inline,title}}
| pushpin_map =
| pushpin_mapsize =
| parts_style = coll
| parts_type = Désa
| parts = Pratélan
| p1 = [[Giripanggung, Tepus, Gunungkidul|Giripanggung]]
| p2 = [[Sumberwungu, Tepus, Gunungkidul|Sumberwungu]]
*| p3 = [[SidoharjoSidaharja, Tepus, Gunungkidul|Sidaharja]]
| p4 = [[Tepus, Tepus, Gunungkidul|Tepus]]
*| p5 = [[Purwadadi, Tepus, Gunungkidul|Purwadadi]]
}}
'''Tepus''' iku [[kacamatan]] ing [[Kabupatèn Gunungkidul]], [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], [[Indonésia]]. Kacamatan Tepus wewatesan ing sisih lor karo Kacamatan [[Semanu, Gunungkidul|Semanu]], ing sisih wétan karo Kacamatan [[Girisuba, Gunungkidul|Girisuba]], ing sisih kidul karo [[Samudra Indonésia]], lan ing sisih kulon karo Kacamatan [[Tanjungsari, Gunungkidul|Tanjungsari]].
== Padésan ==
* [[Giripanggung, Tepus, Gunungkidul|Giripanggung]]
* [[Purwadadi, Tepus, Gunungkidul|Purwadadi]]
* [[Sidoharjo, Tepus, Gunungkidul|Sidaharja]]
* [[Sumberwungu, Tepus, Gunungkidul|Sumberwungu]]
* [[Sidaharja, Tepus, Gunungkidul|Sidaharja]]
* [[Tepus, Tepus, Gunungkidul|Tepus]]
* [[Purwadadi, Tepus, Gunungkidul|Purwadadi]]
 
==Pariwisata==
63.857

besutan