Galur, Kulon Praga: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
ganti éjaan, replaced: Kulonpraga → Kulon Praga (8) using AWB
(→‎Padésan: éjaan)
c (ganti éjaan, replaced: Kulonpraga → Kulon Praga (8) using AWB)
{{Kacamatan
| jeneng = Galur
| dati2 = Kabupatèn KulonpragaKulon Praga|KulonpragaKulon Praga]]
| jeneng camat = |-
| jembar =
| cacah dati4 = /
|}}
'''Galur''' iku [[kacamatan]] ing [[kabupatènKabupatèn Kulon Praga]] Kulonpraga, [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], [[Indonésia]].
 
== Padésan ==
 
== Pranala njaba ==
* [http://www.kulonprogo.go.id/main.php Situs resmi Kabupatèn KulonpragaKulon Praga]
 
{{Kacamatan Galur}}
{{Kabupatèn KulonpragaKulon Praga}}
{{DI Yogyakarta}}
 
[[Kategori:Kabupatèn KulonpragaKulon Praga]]
[[Kategori:Kacamatan ing Kabupatèn KulonpragaKulon Praga]]
[[Kategori:Kacamatan ing Daerah Istimewa Yogyakarta]]
[[Kategori:Kacamatan ing Indonésia]]
[[Kategori:Galur, KulonpragaKulon Praga]]
 
 
352.737

besutan