Jetis, Kutha Ngayogyakarta: Béda antara owahan

39 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: Kutha Yogyakarta → Kutha Ngayogyakarta (4) using AWB
c (Wirjadisastra ngalih kaca Jetis, Yogyakarta menyang Jetis, Kutha Ngayogyakarta)
c (éjaan, replaced: Kutha Yogyakarta → Kutha Ngayogyakarta (4) using AWB)
}}
 
'''Jetis''' iku [[kacamatan]] ing [[Kutha YogyakartaNgayogyakarta]].
 
== Kalurahan ==
* [[Bumija, Jetis, YogyakartaKutha Ngayogyakarta|Bumija]]
* [[Gowongan, Jetis, YogyakartaKutha Ngayogyakarta|Gowongan]]
* [[Cakradiningratan, Jetis, YogyakartaKutha Ngayogyakarta|Cakradiningratan]]
 
== Pranala njaba ==
* [http://www.jogja.go.id/ Situs resmi Kutha YogyakartaNgayogyakarta]
 
{{Kacamatan Jetis Yogyakarta}}
{{Kutha YogyakartaNgayogyakarta}}
 
[[Kategori:Kutha YogyakartaNgayogyakarta]]
 
 
352.737

besutan