Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

3 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
→‎Wewengkon: éjaan, replaced: Kutha Yogyakarta → Kutha Ngayogyakarta using AWB
* [[Jawa Kulon]]-[[Kutha Bandhung|Bandhung]]
* [[Jawa Tengah]]-[[Kutha Semarang|Semarang]]
* [[Daerah Istimewa Yogyakarta]]-[[Kutha YogyakartaNgayogyakarta|Yogyakarta]]
* [[Jawa Wétan]]-[[Kutha Surabaya|Surabaya]]
'''[[Kapuloan Sundha Kecil]]'''
348.872

besutan