Galur, Kulon Praga: Béda antara owahan

95 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
| p7 = [[Brosot, Galur, Kulon Praga|Brosot]]
}}
'''Galur''' iku [[kacamatan]] ing [[Kabupatèn Kulon Praga]].<ref>{{Cite web|url=http://www.kemendagri.go.id/pages/data-wilayah|title=Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)|website=www.kemendagri.go.id|language=Indonésia|archive-url=|archive-date=|dead-url=|access-date=2017-10-31}}</ref>
'''Galur''' iku [[kacamatan]] ing [[Kabupatèn Kulon Praga]], [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], [[Indonésia]].
 
== PadésanDésa ==
Désa ing kacamatan iki<ref>[http://indonesiamaju.org/index.php/Kode-Désa/View-category.html?limitstart=10 Data saka Indonésia Maju]</ref>:
* [[Banaran, Galur, Kulon Praga|Banaran]]
* [[Kranggan, Galur, Kulon Praga|Kranggan]]
* [[Brosot, Galur, Kulon Praga|Brosot]]
 
== RujukanRéferènsi ==
{{reflist}}
 
== Pranala njaba ==
* [http://www.kulonprogo.go.id/main.php Situs resmi Kabupatèn Kulon Praga]
 
{{Kacamatan Galur}}
{{Kabupatèn Kulon Praga}}
{{DI Yogyakarta}}
 
[[Kategori:Kabupatèn Kulon Praga]]
[[Kategori:Kacamatan ing Kabupatèn Kulon Praga]]
[[Kategori:Kacamatan ing YogyakartaNgayogyakarta]]
[[Kategori:Galur, Kulon Praga| ]]
 
 
{{Kacamatan-stub}}
63.076

besutan