Radius Prawiro: Béda antara owahan

7 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎Pranala njaba: ganti value using AWB
c (éjaan, replaced: Kota Yogyakarta → Kutha Ngayogyakarta (3) using AWB)
c (→‎Pranala njaba: ganti value using AWB)
[[Kategori:Tokoh dari Kutha Ngayogyakarta]]
[[Kategori:Mantri Ardana Indonésia]]
[[Kategori:TokohWong Yogyakartasaka Ngayogyakarta]]
[[Kategori:Tokoh Jawa]]
[[Kategori:Lair 1928]]
352.737

besutan