Kategori:Badan khusus PBB: Béda antara owahan

52 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Nambah {{Commonscat|United Nations specialized agencies}}
c (Bot: Ngganti katégori PBB karo Pasarékatan Bangsa-Bangsa)
c (Bot: Nambah {{Commonscat|United Nations specialized agencies}})
 
{{Commonscat|United Nations specialized agencies}}
 
[[Kategori:Pasarékatan Bangsa-Bangsa]]
8.593

besutan