Miqat: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: ibadah → ngibadah (4)
(→‎top: éjaan, replaced: - → - (2), - → - (2))
(→‎top: éjaan, replaced: ibadah → ngibadah (4))
Miqat ana rong jinis:
# '''Miqat Zamani (ﻣﻴﻘﺎﺕ ﺯﻣﺎﻧﻲ)'''-wates kang ditentokaké adhedhasar wektu:
:* Kanggoné ibadahngibadah kaji, miqat wiwit wulan Syawal nganti wektu fajar tanggal 10 Zulhijah ya iku nalika ibadahngibadah kaji diwiwiti.
:* Kanggoné ibadahngibadah umrah, miqat zamani diwiwiti wektu-wektu kang bisa ditindakaké ibadahngibadah umrah.
# '''Miqat Makani (ﻣﻴﻘﺎﺕ ﻣﻛﺎﻧﻲ)'''-wates kang ditentokaké adhedhasar panggonan:
:* Kanggo sing ndunungi [[Mekkah]], panggonan kanggo ihram kaji ya iku kutha Mekkah (omahé dhéwé). Kanggo umrah apiké metu saka tanah haram Mekkah, apiké wiwit saka Jiranah, Tan'im utawa Hudaibiyah.
352.737

besutan