Kuran: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Terminologi: éjaan, replaced: ibadah → ngibadah (2)
(→‎Pratélan pustaka: éjaan, replaced: - → -, - → - (2))
(→‎Terminologi: éjaan, replaced: ibadah → ngibadah (2))
Dr. Subhi Al Salih ngandharake tegesé Al-Qur'an kanthi makaten:
 
''"Kalam [[Allah]] kang awujud mukjizat kang lumantar [[Muhammad]] kang tinulis ing mushaf (lembaran) lan diriwayatake kanthi mutawatir (terus nyambung kanthi bener) lan yèn maca awujud ibadahngibadah."''
 
Déné [[Muhammad]] 'Ali ash-Shabuni ngandharake kanthi ukara:
 
''"Al-Qur'an iku kalam Allah kang tanpa tandhing, tinurunake marang Muhammad pungkasaning para nabi lan rasul, kanthi lantaran malaikat Jibril.as lan tinulis ing mushaf-mushaf kang banjur tekan kita kabèh kanthi mutawatir, lan yèn maca lan nyinaoni bakal dianggep ibadahngibadah, kanthi diwiwiti surat Al-Fatihah lan ditutup surat An-Nas"''
 
kanthi katrangan kados ing nginggil punika, Al Qur'an dipunbedakaken kaliyan kitab sadèrèngipun [[Muhammad]], ya iku [[Kitab Torèt]] utawa [[Injil]].
352.737

besutan