Banaran, Delanggu, Klathèn: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-Delengen uga +Uga delengen))
c
'''Banaran''' iku [[désa]] ing [[Delanggu, Klathèn|Kecamatan Delanggu]], [[Kabupatèn Klathèn|Klathèn]][[Jawa Tengah]], [[Indonésia]].
 
== Uga delengen ==
* [[Delanggu, Klathèn]]
* [[Kabupatèn Klathèn]]
 
== Pranala njaba ==
* [http://www.klaten.go.id/ Situs resmi Kabupatèn Klathèn]
 
11.296

besutan