Prambanan, Klathèn: Béda antara owahan

10 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (→‎Pranala njaba: ganti value using AWB)
'''Prambanan''' iku [[kacamatan]] ing [[kabupatèn]] Klathen, [[Provinsi Jawa Tengah]], [[Indonésia]].
 
== Désa ==
# [[Brajan, Prambanan, Klathèn|Brajan]]
#* [[BugisanSéngon, Prambanan, Klathèn|BugisanSéngon]]
#* [[Cucukan, Prambanan, Klathèn|Cucukan]]
#* [[GenengKotèsan, Prambanan, Klathèn|GenengKotèsan]]
#* [[JahaPèrèng, Prambanan, Klathèn|JahaPereng]]
#* [[Kebon DalemKebondalem Kidul, Prambanan, Klathèn|Kebon DalemKebondalem Kidul]]
#* [[Kebon Dalem LorTlaga, Prambanan, Klathèn|Kebon Dalem LorTlaga]]
#* [[KemudaTaji, Prambanan, Klathèn|KemudaTaji]]
#* [[KokosanSanggrahan, Prambanan, Klathèn|KokosanSanggrahan]]
#* [[KotèsanGeneng, Prambanan, Klathèn|KotèsanGeneng]]
#* [[PerengKemuda, Prambanan, Klathèn|PerengKemuda]]
#* [[RandhusariBugisan, Prambanan, Klathèn|RandhusariBugisan]]
#* [[SanggrahanKokosan, Prambanan, Klathèn|SanggrahanKokosan]]
#* [[SéngonKebondalem Lor, Prambanan, Klathèn|SéngonKebondalem Lor]]
#* [[TajiBrajan, Prambanan, Klathèn|TajiBrajan]]
#* [[TlagaRandhusari, Prambanan, Klathèn|TlagaRandhusari]]
#* [[BrajanJaha, Prambanan, Klathèn|BrajanJaha]]
 
== Uga delengen ==
63.499

besutan