Wedhi, Klathèn: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (→‎Pranala njaba: ganti value using AWB)
| cacah dati4 = /
}}
 
{{Disambig info|Wedhi}}
'''Wedi''' iku [[kacamatan]] ing [[kabupatèn]] Klathen, [[Provinsi Jawa Tengah]], [[Indonésia]]. Dhalang kondhang [[Narto Sabdo|Ki Narto Sabdo]] papan kelairané ya iku ing Dusun Krangkungan, Désa Pandes ing kacamatan iki.
 
== Désa ==
# [[Birit, Wedhi, Klathèn|Birit]]
#* [[BrangkalPesu, Wedhi, Klathèn|BrangkalPesu]]
#* [[CananDengkèng, Wedhi, Klathèn|CananDengkèng]]
#* [[DengkengPacing, Wedhi, Klathèn|DengkengPacing]]
#* [[GadunganKadilanggon, Wedhi, Klathèn|GadunganKadilanggon]]
#* [[Jiwo WétanKaligayam, Wedhi, Klathèn|Jiwo WétanKaligayam]]
#* [[KadibalaMelikan, Wedhi, Klathèn|KadibalaMelikan]]
#* [[KadilanggonJiwawétan, Wedhi, Klathèn|KadilanggonJiwawétan]]
#* [[KaligayamBrangkal, Wedhi, Klathèn|KaligayamBrangkal]]
#* [[KalitengahPasung, Wedhi, Klathèn|KalitengahPasung]]
#* [[MelikanTanjungan, Wedhi, Klathèn|MelikanTanjungan]]
#* [[PacingCanan, Wedhi, Klathèn|PacingCanan]]
#* [[PandesKalitengah, Wedhi, Klathèn|PandesKalitengah]]
#* [[PasungGadhungan, Wedhi, Klathèn|PasungGadhungan]]
#* [[PesuPandhes, Wedhi, Klathèn|PesuPandhes]]
#* [[SembungBirit, Wedhi, Klathèn|SembungBirit]]
#* [[Sukareja, Wedhi, Klathèn|Sukareja]]
#* [[TanjunganSembung, Wedhi, Klathèn|TanjunganSembung]]
#* [[Trotok, Wedhi, Klathèn|Trotok]]
#* [[BiritKadibala, Wedhi, Klathèn|BiritKadibala]]
 
== Uga delengen ==
63.805

besutan