Wedhi, Klathèn: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: replaced: Klathen → Klathèn (2)
(→‎top: replaced: Klathen → Klathèn (2))
{{Kacamatan
| jeneng = Wedi
| dati2 = Kabupatèn KlathenKlathèn]]
| jeneng camat =
| jembar =
| cacah dati4 = /
}}
'''Wedi''' iku [[kacamatan]] ing [[kabupatèn]] KlathenKlathèn, [[Provinsi Jawa Tengah]], [[Indonésia]]. Dhalang kondhang [[Narto Sabdo|Ki Narto Sabdo]] papan kelairané ya iku ing Dusun Krangkungan, Désa Pandes ing kacamatan iki.
 
== Désa ==
352.737

besutan