Delanggu, Klathèn: Béda antara owahan

1.442 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{Infobox settlement
{{Kacamatan
| jenengname = Delanggu
| angkasettlement_type BPS = Kacamatan
| subdivision_type = [[Nagara]]
| provinsi = Jawa Tengah
| subdivision_name = [[Indonésia]]
| dati2 = Kabupatèn
| subdivision_type1 = [[Provinsi]]
| jeneng dati2 = Klathèn
| petha subdivision_name1 = [[Gambar:PetaJawa klathen-delanggu.png|180px|centerTengah]]
| subdivision_type2 = [[Kabupatèn]]
| jeneng camat =-
| subdivision_name2 = [[Kabupatèn Klathèn|Klathèn]]
| jembar = 18,78 km²
| coordinates = {{coord|||display=inline,title}}
| padunung = 38.334
| kapadhetanpushpin_map = 2.041 per km² =
| pushpin_mapsize =
| cacah dati4 = 16}}
| parts_style = coll
 
| parts_type = Désa
'''Delanggu''' iku [[kacamatan]] ing [[kabupatèn]] [[Kabupatèn Klathèn|Klathèn]], [[Provinsi Jawa Tengah]], [[Indonésia]].
| parts = Pratélan
| p1 = [[Dhukuh, Delanggu, Klathèn|Dhukuh]]
| p2 = [[Jetis, Delanggu, Klathèn|Jetis]]
| p3 = [[Butuhan, Delanggu, Klathèn|Butuhan]]
| p4 = [[Banaran, Delanggu, Klathèn|Banaran]]
| p5 = [[Bowan, Delanggu, Klathèn|Bowan]]
| p6 = [[Sribit, Delanggu, Klathèn|Sribit]]
| p7 = [[Mendhak, Delanggu, Klathèn|Mendhak]]
| p8 = [[Krècèk, Delanggu, Klathèn|Krècèk]]
| p9 = [[Karang, Delanggu, Klathèn|Karang]]
| p10 = [[Sabrang, Delanggu, Klathèn|Sabrang]]
| p11 = [[Tlobong, Delanggu, Klathèn|Tlobong]]
| p12 = [[Gathak, Delanggu, Klathèn|Gathak]]
| p13 = [[Delanggu, Delanggu, Klathèn|Delanggu]]
| p14 = [[Kepanjèn, Delanggu, Klathèn|Kepanjèn]]
| p15 = [[Segaran, Delanggu, Klathèn|Segaran]]
| p16 = [[Sidamulya, Delanggu, Klathèn|Sidamulya]]
}}
'''Delanggu''' iku [[kacamatan]] ing [[Kabupatèn Klathèn]].<ref>{{Cite web|url=http://www.kemendagri.go.id/pages/data-wilayah|title=Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)|website=www.kemendagri.go.id|language=Indonésia|archive-url=|archive-date=|dead-url=|access-date=2017-10-31}}</ref>
 
== Désa ==
* [[Sidamulya, Delanggu, Klathèn|Sidamulya]]
 
== Pranala njabaRéferènsi ==
{{reflist}}
* [http://www.klaten.go.id/ Situs resmi kabupatèn Klathen]
 
{{KacamatanKabupatèn DelangguKlathèn}}
{{Kabupatèn Klaten}}
{{Jawa Tengah}}
 
[[Kategori:Kabupatèn Klathèn]]
[[Kategori:Kacamatan ing Kabupatèn Klathèn]]
[[Kategori:Kacamatan ing Jawa Tengah]]
[[Kategori:Delanggu, Klathèn| ]]
 
 
63.500

besutan