Gantiwarna, Klathèn: Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
| subdivision_type2 = [[Kabupatèn]]
| subdivision_name2 = [[Kabupatèn Klathèn|Klathèn]]
| coordinates = {{coord|-7.7707397|110.5632588|display=inline,title}}
| pushpin_map =
| pushpin_mapsize =
63.499

besutan