Mbobot: Béda antara owahan

17 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q11995
(Kaca anyar: {{inuse-wm2}} '''Mbobot''' yaiku kahanan wong wadon sing lagi ngandhut jabang bayi. Biasané suwéné nganti 9 sasi 10 dinā. Gambar:Expecting mother.jpg|jmpl|Wanit...)
 
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q11995)
 
==Réferènsi==
[[id:Kehamilan]]
62.955

besutan