Bendhan, Manisrengga, Klathèn: Béda antara owahan

574 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{Infobox settlement
{{désa
|peta name = Bendhan
|jeneng settlement_type =Bendan Désa
|provinsi subdivision_type =Jawa Tengah[[Nagara]]
|dati2 subdivision_name =Kabupatèn [[Indonésia]]
| subdivision_type1 = [[Provinsi]]
|jeneng dati2 =Klathèn
| subdivision_name1 = [[Jawa Tengah]]
|kacamatan =Manisrengga
| subdivision_type2 = [[Kabupatèn]]
|jeneng pemimpin =-
| subdivision_name2 = [[Kabupatèn Klathèn|Klathèn]]
|wewengkon =-
| subdivision_type3 = [[Kacamatan]]
|pedunung =-
| subdivision_name3 = [[Manisrengga, Klathèn|Manisrengga]]
|kapadhetan =-
| coordinates = {{Coord|-7.6882076|110.4932417|display=inline,title}}
|wewengkon pushpin_map =-
| pushpin_mapsize =
}}
'''Bendan Bendhan''', iku salah sawijining [[désa / Kalurahan]] ing [[Manisrengga, Klathèn|KecamatanKacamatan Manisrengga]], [[Kabupatèn Klathèn|Klathèn]], [[Jawa Tengah]].<ref>{{Cite web|url=http://www.kemendagri.go.id/pages/data-wilayah|title=Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)|website=www.kemendagri.go.id|language=Indonésia|archive-url=|archive-date=|dead-url=|access-date=2017-10-31}}</ref>
 
==Uga delengenRéferènsi ==
{{reflist}}
* [[Manisrengga, Klathèn]]
* [[Kabupatèn Klathèn]]
 
* [[{{Manisrengga, Klathèn]]}}
==Pranala njaba==
* [http://www.klaten.go.id/ Situs resmi Kabupatèn Klathèn]
 
* [[Kategori:Désa ing Kabupatèn Klathèn]]
{{Kecamatan Manisrengga }}
[[Kategori:Désa ing Jawa Tengah]]
{{Kabupatèn Klaten }}
[[Kategori:Manisrengga, Klathèn]]
 
 
{{kelurahanDésa-stub}}
3.597

besutan