Udara: Béda antara owahan

34 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca anyar: {{inuse-wm2}} jmpl '''Udara''' kuwi gegayutané karo lapisan atmosfer bumi sing ngandhut gas ing saubenging bumi. == Delengen uga == * Banyu * Swar...)
 
{{inuse-wm2}}
 
[[Gambar:UdaraTop_of_Atmosphere.jpg|jmpl]]
'''Udara''' kuwi gegayutané karo lapisan atmosfer [[bumi]] sing ngandhut [[gas]] ing saubenging bumi.
 
* [[Swara]]
* [[Atmosfer]]
* [[Udara (elemen)]]
 
==Réferènsi==
1.588

besutan