Kulit: Béda antara owahan

25 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: éjaan, replaced: bagéan → pérangan (5), Bagéan → Pérangan)
Tidak ada ringkasan suntingan
Kulit uga minangka piranti pambuwangan utawa ekskresi amarga ngandhung kelenjar kringet.
 
Gangguan lan lelara kulit ing antarané [[kukul|jerawat]], [[panu]] utawa [[panu|kurap]], [[rangen]], [[wudun|bisul nanah (abses)]] lan liya-liyané.
 
{{sistem integumen}}
1.588

besutan