Mbobot: Béda antara owahan

30 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q11995)
Tidak ada ringkasan suntingan
 
==Réferènsi==
{{reflist}}
 
[[en:Pregnancy]]
1.588

besutan