Mbobot: Béda antara owahan

10 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
Tidak ada ringkasan suntingan
[[Gambar:Expecting mother.jpg|jmpl|Wanita lagi mbobot]]
 
== Delengan ugāuga ==
* [[Ibu]]
* [[Wadon]]
* [[Bayi]]
 
==Réferènsi==
1.588

besutan