Cithakan:Sulawesi Kidul-Wétan: Béda antara owahan

c
Cithakan:Sultra dipun-alihaken menyang Cithakan:Sulawesi Tenggara: konsistensi jeneng karo prov liya
c (typo)
c (Cithakan:Sultra dipun-alihaken menyang Cithakan:Sulawesi Tenggara: konsistensi jeneng karo prov liya)
78.624

besutan