Suparto Brata: Béda antara owahan

8 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: replaced: Papan Anggegana Radèn → Bendara Radèn
(→‎Abasa Indonésia: éjaan, replaced: Kerajaan → Karajan)
(→‎top: replaced: Papan Anggegana Radèn → Bendara Radèn)
Wiwitané nulis nganggo [[basa Jawa]] ing [[Kalawarti]] [[Panjebar Semangat]] ing taun [[1959]]. Lan nalika [[kalawarta]] iku nganakaké sayembara, dhèwèké nulis [[Kaum Républik]] kang banjur menang lan kapacak taun [[1960]]. Anakalané dhèwèké nganggo jeneng sesinglon (samaran) ‘’Peni'' utawa ‘’Eling Jatmiko’’.
 
Suparto Brata iku putrané Radèn Suratman Bratatanaya lan Papan AnggeganaBendara Radèn Ajeng Jembawati kang isih turun [[Pakubuwana V]].
 
==Karya==
352.737

besutan