Brosur: Béda antara owahan

54 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎Réferènsi: wuwuh kategori using AWB
(Kaca anyar: {{inuse-wm2}} '''Brosur''' yaiku buku informasi sing sawayah-wayah dipacak kanggo ménéhi informasi ringkes kanggo babagan tinentu. ==Réferènsi== en:Brochure)
 
c (→‎Réferènsi: wuwuh kategori using AWB)
'''Brosur''' yaiku buku informasi sing sawayah-wayah dipacak kanggo ménéhi informasi ringkes kanggo babagan tinentu.
==Réferènsi==
 
[[Kategori:Artikel Wiki Mrebawani II kalamangsa 2]]
 
[[en:Brochure]]