Udara: Béda antara owahan

51 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
→‎Pranala njaba: wuwuh kategori using AWB
c (→‎Pranala njaba: wuwuh kategori using AWB)
* http://jv.wikipedia.org
* [http://jv.wikipedia.org wikipediya basa jawa]
 
[[Kategori:Fisika]]
[[Kategori:Artikel Wiki Mrebawani II kalamangsa 2]]
 
[[en:Atmosphere of Earth]]
 
 
[[Kategori:Fisika]]