Wa Ode Wulan Ratna: Béda antara owahan

52 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
→‎Rujukan: wuwuh kategori using AWB
(→‎Latar wingking: éjaan, replaced: dhaérah → tlatah)
c (→‎Rujukan: wuwuh kategori using AWB)
 
[[Kategori:Sastrawan Indonésia]]
[[Kategori:Sastrawati]]
[[Kategori:Artikel Wiki Mrebawani II kalamangsa 1]]
4.016

besutan