Kapal: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
ganti tembung using AWB
cTidak ada ringkasan suntingan
c (ganti tembung using AWB)
 
*[[Baita]] utawa piranti transportasi gedhé ing [[banyu]]
*[[Jaran]] sawijining kéwan saka ''genusgénus'' ''equidae''
 
{{disambig}}
4.016

besutan