Tidore, Tidore: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  12 taun kepungkur
c
c (bot Menambah: id:Tidore, Tidore)
c (→‎Pambuka: typo)
 
== Pambuka ==
'''Kecamatan Tidore''' iku salah sijining [[kecamatan]] nenging [[Kutha Tidore]] provinsi [[Maluku UtaraLor]].
 
== Desa/Kelurahan ==
78.624

besutan