Kutha Tidhoré Kapuloan: Béda antara owahan

24 bèt wis dibusak ,  12 taun kepungkur
typo
(Kaca énggal: <table style="background:white;" border="1" cellpadding="2" cellspacing="0" align="right" width="300px"> <caption><font size="+1">'''Kutha Tidore'''</font></caption> <tr><td style="bac...)
 
(typo)
<tr><td>Jembar<br>&nbsp;- Total: <br></td><td> <br> 1.797 km² <br></td></tr>
<tr><td>Distrik<br>&nbsp;- Cacahe: <br></td><td> <br> 5 kecamatan <br></td></tr>
<tr><td>[[PedhunungPedunung]] <br>&nbsp;- Total: <br>&nbsp;- Kapadhetan: </td><td><br> +/- 87.056 (2000)<br> +/- --- jiwa/km² </td></tr>
<tr><td>[[Suku Bangsabangsa]]:</td><td>---</td></tr>
<tr><td>[[Agama]]:</td><td> [[Islam]], [[ProtestanProtèstan]], [[KatolikKatulik]] lan liyaneliyané </td></tr>
<tr><td>Basa:</td><td> [[Basa Indonesia]] lan liyane</td></tr>
</table>
 
== Pambuka ==
'''Kutha Tidore''' iku salah siji kutha ing Provinsi [[Maluku UtaraLor]], kutha-kutha liyane : [[Ternate]] lan liya-liyaneliyané. Jembar wilayah kutha iki ± 1.797 km² utawa --- hektarhèktar.
 
== Geografis ==
--- [[Lintang kidul]] lan --- [[Bujur wetanwétan]]
 
== PemerentahanPamaréntahan ==
Kutha Tidore ketata saking 5 [[kecamatan]], 20 [[kelurahan]] lan 21 [[DesaDésa]]. Kecamatan-kecamatan ing Kutha iki yaiku:
#[[Oba, Tidore|Oba]]
#[[Oba UtaraLor, Tidore|Oba UtaraLor]]
#[[Tidore, Tidore|Tidore]]
#[[Tidore SelatanKidul, Tidore|Tidore SelatanKiduln]]
#[[Tidore UtaraLor, Tidore|Tidore UtaraLor]]
==Mangga Kapurih Ugi Mriksani==
 
{{rintisan}}
'''''Bali menyang:''''' [[Maluku UtaraLor]]
[[Category:Daftar Daerah Tingkat II]] [[Category:Maluku UtaraLor]]
 
[[id:KabupatenKota Kepulauan SulaTidore]]
78.624

besutan