Cithakan:Sulawesi Kidul-Wétan: Béda antara owahan

30 bèt wis dibusak ,  12 taun kepungkur
c
typo
c (Cithakan:Sultra dipun-alihaken menyang Cithakan:Sulawesi Tenggara: konsistensi jeneng karo prov liya)
c (typo)
|-
| colspan="2" style="font-size: 80%; text-align: center;" |
Delengen uga: [[Daftar Kabupaten lan Kutha Indonesia|Daftar kabupatenkabupatèn lan kutha ing IndonesiaIndonésia]]
|}
<noinclude>[[Kategori:Cithakan kabupatèn lan kutha Indonesiaing Indonésia|{{PAGENAME}}]]</noinclude>
78.624

besutan