Pound sterling: Béda antara owahan

694 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
Besutané 77.177.213.193 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané CahyoBot
(Dhuwit kertas)
c (Besutané 77.177.213.193 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané CahyoBot)
Tenger: Pambalèkan
 
Britania Raya iku anggota [[Uni Éropah]], nanging ora migunakaké [[Euro]] minangka valutané, sawisé referendum sing ditindakaké ngindhikasi kaengganan sing ndunungi nagara iki kanggo migunakaké valuta Euro. Nagara Uni Éropah liyané sing ora migunakaké Euro ya iku [[Denmark]] lan [[Swedia]].
 
== Pranala njaba ==
* [http://www.bis-ans-ende-der-welt.net/Grossbritannien-B-En.htm Pound sterling (dhuwit kertas)] {{en icon}} {{de icon}}
* [http://www.bis-ans-ende-der-welt.net/Schottland-B-En.htm Pound sterling (Skotlandia)] {{en icon}} {{de icon}}
* [http://www.bis-ans-ende-der-welt.net/Nordirland-B-En.htm Pound sterling (Ireland lor)] {{en icon}} {{de icon}}
* [http://www.bis-ans-ende-der-welt.net/Jersey-B-En.htm Pound sterling (Jersey)] {{en icon}} {{de icon}}
* [http://www.bis-ans-ende-der-welt.net/Guernsey-B-En.htm Pound sterling (Guernsey)] {{en icon}} {{de icon}}
* [http://www.bis-ans-ende-der-welt.net/Gibraltar-B-En.htm Pound sterling (Gibraltar)] {{en icon}} {{de icon}}
 
{{Commons|British pound}}
63.840

besutan