Kaliori, Rembang: Béda antara owahan

1.044 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
ganti isi using AWB
(→‎top: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi, Provinsi Jawa TengahProvinsi Jawa Tengah)
c (ganti isi using AWB)
{{Infobox settlement
{{Kacamatan
| jenengname = Kaliori
| settlement_type = Kacamatan
| dati2 = Kabupatèn Rembang]]
| subdivision_type = [[Nagara]]
| jeneng camat =
| subdivision_name = [[Indonésia]]
| jembar =
| subdivision_type1 = [[Provinsi]]
| padunung =
| subdivision_name1 = [[Jawa Tengah]]
| cacah dati4 = /
| subdivision_type2 = [[Kabupatèn]]
| subdivision_name2 = [[Kabupatèn Rembang|Rembang]]
| coordinates = {{Coord|-6.71932|111.28526|display=inline,title}}
| pushpin_map = Indonesia Central Java#Indonesia
| pushpin_mapsize = 300px
| blank_name = Kodhe laladan<br>administrasi
| blank_info = {{#invoke:Wikidata|getRawValue|P2588|FETCH_WIKIDATA}}
}}
'''Kaliori''' iku [[kacamatan]] ing [[Kabupatèn Rembang]].<ref>{{Cite web|url=http://www.kemendagri.go.id/pages/data-wilayah|title=Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)|website=www.kemendagri.go.id|language=Indonésia|archive-url=|archive-date=|dead-url=|access-date=2017-10-31}}</ref>
 
== Réferènsi ==
'''Kaliori''' iku [[kacamatan]] ing [[kabupatèn]] Rembang, [[Provinsi Jawa Tengah]], [[Indonésia]]. Kacamatan iki wewatesan ing sisih lor karo [[Segara Jawa]], ing sisih wétan karo [[Rembang, Rembang|Kacamatan Rembang]] lan [[Sulang, Rembang|Kacamatan Sulang]], ing sisih kidul karo [[Sumber, Rembang|Kacamatan Sumber]] lan ing sisih kulon karo [[Kabupatèn Pathi]].
{{reflist}}
 
== Padésan ==
Kacamatan Kaliori dumadi saka 23 [[désa]] kapérang sajeroning 70 [[Rukun Warga]] (RW) lan 255 [[Rukun Tetangga]] (RT). Kanthi gunggung désa sing akèh iki ndadèkaké kacamatan Kaliori bebarengan karo [[Sarang, Rembang|kacamatan Sarang]], [[Pamotan, Rembang|kacamatan Pamotan]] lan [[Pancur, Rembang|kacamatan Pancur]] minangka kacamatan ing Kabupatèn Rembang kanthi cacah désa paling akèh katelu sawisé kacamatan Rembang (27 désa lan 7 kalurahan) lan [[Kragan, Rembang|kacamatan Kragan]] (27 désa).
 
Padésan sing ana ing kacamatan iki ya iku:
# [[Babadan, Kaliori, Rembang|Babadan]]
# [[Banggi, Kaliori, Rembang|Banggi]]
# [[Banyudana, Kaliori, Rembang|Banyudana]]
# [[Bogoharja, Kaliori, Rembang|Bogoharja]]
# [[Dresi Kulon, Kaliori, Rembang|Dresi Kulon]]
# [[Dresi Wétan, Kaliori, Rembang|Dresi Wétan]]
# [[Gunungsari, Kaliori, Rembang|Gunungsari]]
# [[Karangsekar, Kaliori, Rembang|Karangsekar]]
# [[Kuangsan, Kaliori, Rembang|Kuangsan]]
# [[Maguan, Kaliori, Rembang|Maguan]]
# [[Meteseh, Kaliori, Rembang|Meteseh]]
# [[Majawarna, Kaliori, Rembang|Majawarna]]
# [[Majarembun, Kaliori, Rembang|Majarembun]]
# [[Pantiharja, Kaliori, Rembang|Pantharja]]
# [[Pengkol, Kaliori, Rembang|Pengkol]]
# [[Purwareja, Kaliori, Rembang|Purwareja]]
# [[Sambiyan, Kaliori, Rembang|Sambiyan]]
# [[Sendhangagung, Kaliori, Rembang|Sendhangagung]]
# [[Sidamulya, Kaliori, Rembang|Sidamulya]]
# [[Tambakagung, Kaliori, Rembang|Tambakagung]]
# [[Tasikharja, Kaliori, Rembang|Tasikharja]]
# [[Tunggulsari, Kaliori, Rembang|Tunggulsari]]
# [[Wirata, Kaliori, Rembang|Wirata]]
 
{{Kaliori, Rembang}}
{{Kabupatèn Rembang}}
{{Jawa Tengah}}
 
[[Kategori:Kacamatan ing Kabupatèn Rembang]]
[[Kategori:Kaliori,Kacamatan Rembanging Jawa Tengah]]
# [[Babadan, Kategori:Kaliori, Rembang|Babadan ]]
 
 
3.807

besutan