Gondhang, Tulungagung: Béda antara owahan

458 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
ganti isi
c (Wirjadisastra ngalih kaca Gondang, Tulungagung menyang Gondhang, Tulungagung)
(ganti isi)
{{Infobox settlement
{{Kacamatan
|nama name = GondangGondhang
|dati2 settlement_type = KabupatènKacamatan
|nama dati2subdivision_type = Tulungagung[[Nagara]]
|luas subdivision_name = - km<sup>2</sup>[[Indonésia]]
|penduduk subdivision_type1 = -[[Provinsi]]
|kalurahan subdivision_name1 = - = [[désaJawa Wétan]]
| subdivision_type2 = [[Kabupatèn]]
|nama camat = -
| subdivision_name2 = [[Kabupatèn Tulungagung|Tulungagung]]
|kepadatan = /km<sup>2</sup>
|provinsi coordinates = Jawa Wétan =
| pushpin_map = Indonesia Central Java#Indonesia
| pushpin_mapsize = 300px
| blank_name = Kodhe laladan administrasi
| blank_info = {{#invoke:Wikidata|getRawValue|P2588|FETCH_WIKIDATA}}
}}
'''Gondhang''' iku [[kacamatan]] ing [[Kabupatèn Tulungagung]].<ref>{{Cite web|url=http://www.kemendagri.go.id/pages/data-wilayah|title=Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)|website=www.kemendagri.go.id|language=Indonésia|archive-url=|archive-date=|dead-url=|access-date=2017-10-31}}</ref>
'''Gondang''' iku [[kacamatan]] ing [[kabupatèn]] Tulungagung, [[Jawa Wétan]], [[Indonésia]].
 
== Réferènsi ==
{{reflist}}
 
==Désa/Kalurahan==
# Kendhal
# Tawing
# Gondosuli
# Dukuh
# Sepatan
# Macanbang
# Kiping
# Rejosari
# Bendo
# Ngerendeng
# Gondang
# Bendungan
# Mojoarum
# Sidomulyo
# Notorejo
# Sidem
# Tiudan
# Blendis
# Wonokromo
# Jarakan
{{Gondang, Tulungagung}}
{{Kabupatèn Tulungagung}}
 
[[Kategori:Kacamatan ing Kabupatèn Tulungagung]]
[[Kategori:Kacamatan ing Jawa Tengah]]
[[Kategori:Gondhang, Tulungagung| ]]
 
 
352.737

besutan