Grabagan, Tuban: Béda antara owahan

575 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
ganti isi
(→‎top: éjaan, replaced: propinsi → provinsi)
(ganti isi)
{{Infobox settlement
{{Kacamatan
| jenengname = Grabagan
| settlement_type = Kacamatan
| dati2 = Kabupatèn
| subdivision_type = [[Nagara]]
| jeneng dati2 = Tuban
| subdivision_name = [[Indonésia]]
| jembar =
| subdivision_type1 = [[Provinsi]]
| padunung = -
| subdivision_name1 = [[Jawa Wétan]]
| cacah dati4 = -
| subdivision_type2 = [[Kabupatèn]]
| jeneng camat = -
| subdivision_name2 = [[Kabupatèn Tuban|Tuban]]
| kapadhetan = /km²
| angkacoordinates BPS =
| pushpin_map = Indonesia Central Java#Indonesia
| provinsi = Jawa Wétan
| pushpin_mapsize = 300px
| blank_name = Kodhe laladan administrasi
| blank_info = {{#invoke:Wikidata|getRawValue|P2588|FETCH_WIKIDATA}}
}}
'''Grabagan''' iku [[kacamatan]] ing [[Kabupatèn Tuban]].<ref>{{Cite web|url=http://www.kemendagri.go.id/pages/data-wilayah|title=Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)|website=www.kemendagri.go.id|language=Indonésia|archive-url=|archive-date=|dead-url=|access-date=2017-10-31}}</ref>
'''Grabagan''' iku [[Kacamatan]] ing [[Kabupatèn Tuban]], [[Jawa Wétan]], [[Indonésia]].
 
==Désa/Kalurahan Réferènsi ==
{{reflist}}
{{Kabupatèn Tuban }}
 
{{Kabupatèn Tuban }}
 
[[Kategori:Kabupatèn Tuban]]
[[Kategori:Kacamatan ing Kabupatèn Tuban]]
[[Kategori:Kacamatan ing Jawa WétanTengah]]
[[Kategori:KacamatanGrabagan, ingTuban| Indonésia]]
[[Kategori:Grabagan, Tuban]]
 
 
352.737

besutan