Cithakan:Sulawesi Kidul-Wétan: Béda antara owahan

c
c (sans white-space issues)
c (id:Templat:Sulawesi Tenggara last, after kat)
Delengen uga: [[Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia]]
|}<noinclude>
[[id:Templat:Sulawesi Tenggara]]
[[Kategori:Cithakan kabupatèn lan kutha ing Indonésia|Sulawesi Kidul-Wétan]]
[[id:Templat:Sulawesi Tenggara]]
</noinclude>
1.418

besutan