Wektu Indonésia bagéyan Kulon: Béda antara owahan

28 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(saka id)
 
c
'''Wektu Indonésia bagèyan Kulon''' utawa '''WIB''' (''Waktu Indonesia Barat'') kuwi salah siji saka telung [[zona wektu]] sing dianggo ing [[Indonésia]]. Kaloro zona wektu liyané yakuwi [[Wektu Indonésia bagéyan Tengah (WITA)|WITA]] lan [[Wektu Indonésia bagéyan Wétan (WIT)|WIT]].
Kawasan sing migunakaké sistem WIB yakuwi [[Sumatra]], [[Jawa]], [[Kalimantan Kulon]] lan [[Kalimantan Tengah]].