2018: Béda antara owahan

113 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
 
 
== Lair ==
* [[1 Januari]] - Gayatari Idalia Yudhoyono, Anak [[Edhie Baskoro Yudhoyono]], Cucu [[Susilo Bambang Yudhoyono]]
 
== Pati ==
Naraguna anonim