Agatha Christie's Poirot: Béda antara owahan

25 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
tambah sithik
c (tambah sithik)
Acara tivi iki lawasé 13 musim lan 70 épisode gunggungé; saben épisode iku digubah saka sawijining roman utawa crita cekak anggitané Agatha Christie sing nyritakaké Herculie Poirot, lan mula iku ing saben épisode Hercule Poirot iku dadi détèktif utama sing nglakoni invèstigasi kadurjanan, kerepé rajapati lan uga dadi paraga utama. Mawa
épisode pungkasan ''Curtain: Poirot's Last Case'', sing adhedhasar roman Hercule Poirot pungkasan, kabèh karya sastra pokok anggitané Agatha Christie sing nyritakaké paraga iki, wis digubah ing tivi.
 
== Latar wuri carita ==
 
== Para paraga ==