Kabupatèn Tuban: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
bot Menambah: fr:Tuban
c (Kabupaten Tuban dipun-alihaken menyang Kabupatèn Tuban: pasang aksara)
c (bot Menambah: fr:Tuban)
 
[[en:Tuban]]
[[fr:Tuban]]
[[id:Kabupaten Tuban]]
[[pl:Tuban]]
11.667

besutan