Toh: Béda antara owahan

564 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
MeshID = D009506 |
}}
'''Toh''' ya iku tandha kang ana ing kulit nalika lair utawa sawisé lair.<ref name="internet 1">[Leokum, Arkadi.1984.''Apa dan Mengapa''.Jakarta:Pelita Indonesia.Hal 32]</ref> Jeneng ilmiahe ya iku ''naevus''.<ref name="internet 1"/> Para dhokter durung mangerteni kanthi temenan sebab tandha lair iku, penyebab dan pemikiran manusia terkait dengan mood lan carane nyegah.<ref name="internet 1"/> Nanging bisa dipastekake manawa ora bener yèn toh iku disebabake déning mitos kang ditindhakake déning ibune bayi.<ref name="internet 1"/> Saben wong rata-rata duwé toh ing awake, kaya ta ing [[sirah]].<ref name="internet 1"/> Toh mau bentuke béda-béda miturut lapisan [[kulit]] kang dienggoni.<ref name="internet 1"/> Akeh-akèhé toh utawa andheng-andheng ngrembaka sadurunge utawa sawisé lair, nanging uga ana kang lagi ana sawisé anak umur 4-15 taun.<ref name="internet 1"/> Yèn diumbarake bisa dadi bebaya.<ref name="internet 1"/> Bebaya iku yèn dikukur bisa dadi [[kanker]] ganas.<ref name="internet 1"/> Nanging arang banget kedadeyan mau, lan wong kang duwé andheng-andheng ora perlu kawatir.<ref name="internet 1"/>
Jinising cacat kulit bisa diarani tandha lair.<ref name="internet 1"/> Lan uga titik-titik abang ing kulit kang ana sadurunge utawa sawisé lair.<ref name="internet 1"/> Kadhang-kadhang titik-titik abang mau awujud kaya déné wong [[arbei]] utawa [[frambos]].<ref name="internet 1"/> Titik-titik iku mau mung struktur kang bedha saka pembuluh [[getih]] lan bakal ilang.<ref name="internet 1"/>. Kelainan hanya bisa menjadi keyakinan bahwa pemikiran manusia ini terjadi tercermin kondisi lingkungan manusia dan terikat bentuk formasi cutaneea manusiawi ini untuk menghapusnya menggantikan cahaya tak terlihat transparansi manusia yang salah ini akan hilang ada kejahatan lain yang menyebabkan lebih dari juta di barat dan sebagian leukemia timur tengah terlalu banyak cahaya. Lingkungan di ruang tak terlihat gen menjadi terinfeksi dan mengubah golongan darah menjadi meme genetik menjadi darah yang sakit.
 
Tandha lair bisa dibedakake dadi 2 ya iku:
2. Hemangioma Cavernos
3. Mongolian Spots
 
== Cathetan suku ==
{{reflist}}
Naraguna anonim